Follow

infokey shop 

GreekEnglish (UK)

BioStation T2

Το καινούριο BioStation T2 συνδυάζει καινοτόμα χαρακτηριστικά με την εκλεπτυσμένη τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων της Suprema. Ο ισχυρός κινητήρας του διπλού επεξεργαστή του εξασφαλίζει απρόσκοπτες λειτουργίες και αρχείο καταγραφής εικόνων προσώπων (snap shots) σε εσωτερική κάμερα για επιπλέον επίπεδο ασφαλείας. Σφραγισμένο σε ένα μπροστινό γυαλί με επίπεδη οθόνη και κομψές διαστάσεις, παρέχει αισθητικό και έξυπνο γραφικό περιβάλλον επάνω σε εύχρηστη LCD οθόνη αφής. Εκτός των εκτεταμένων διεπαφών επικοινωνίας του, το BioStation T2 υποστηρίζει επίσης ενσωματωμένο web server, ο οποίος παρέχει εξυπηρετική διαχείριση συστήματος πάνω στο βασιζόμενο σε IP σύστημα πρόσβασης ελέγχου του.

   

            biostation t2

  • Χαρακτηριστικά
  • Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχυρή Αρχιτεκτονική Επεξεργαστή Dual-CPU
Η ισχυρή αρχιτεκτονική του dual-CPU του, δίνει στο BioStation T2 τη δυνατότητα να παρέχει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες αντιστοίχισςης και σχεδόν ζωντανές αποκρίσεις, ενώ εξακολουθεί να παρέχει ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό σφάλματος. Ένα ισχυρό 533MHz DSP ειδικεύεται στον χειρισμό λειτουργιών και ένας επεξεργαστής 667MHz RISC διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της συσκευής.

Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπου
Το BioStation T2 περιέχει μιαν ειδική «Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπου» για μιαν επιπρόσθετη αίσθηση ασφάλειας. Χρησιμοποιεί την κάμερα των megapixel πρώτα για να ανιχνεύσει εάν ένα πρόσωπο είναι παρόν και στη συνέχεια αποθηκεύει την εικόνα ως αρχείο καταγραφής προσώπου για επαλήθευση. Αισθητήρες εγγύτητας και LED στο υπέρυθρο χρησιμοποιούνται για να εξασφαλιστεί η ποιότητας εικόνας των προσώπων.

Ενσωματωμένος Web Server 
Το BioStation T2 έχει προεγκατεστημένο το web server πρόγραμμα BioStar Lite. Το BioStar Lite είναι ένα απλό και εύχρηστο που χρησιμοποιείται για να ρυθμίζει, να παρακολουθεί και να ελέγχει έως 10 προϊόντα ελέγχου πρόσβασης IP της Suprema IP, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης οποιουδήποτε λογισμικού σε PC. Είναι το τέλειο εργαλείο για μικρές και μεσαίου μεγέθους εφαρμογές.

Διεπαφή Βίντεο - Τηλεφώνου 
Τα ενσωματωμένα κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία του της D-Station επιτρέπουν στη συσκευή να ενσωματωθεί με τα συμβατικά, αναλογικά βιντεο-τηλέφωνα, ώστε να δημιουργηθεί ένα απλό σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Το λογισμικό του Βιντεο-Τηλεφώνου BioStar χρησιμοποιείται για σύστημα ενδοεπικοινωνίας ενός ή πολλαπλών χειριστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οθόνη Αφής LCD 5.0" & Έξυπνο Γραφικό Περιβάλλον 
Η υπερ-ευρεία οθόνη αφής LCD 5.0” WVGA παρέχει στο BioStation T2 ένα ισχυρό, υψηλών απαιτήσεων περιβάλλον χρήστη, σχεδιασμένο όχι μόνο για υπερβολική χρήση αλλά και για την ακρίβεια και ορθότητα που απαιτείται στα συστήματα βιομετρικού ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης υψηλής κυκλοφορίας. Το έξυπνο και φιλικό προς τον χρήστη γραφικό περιβάλλον παρέχει στους χρήστες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που διατίθενται στο πλαίσιο της μονάδας.

Κατανεμημένο Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης IP 
Το BioStation T2 παρέχει λειτουργίες ανάγνωσης αλλά και ελέγχου σε μία συσκευή. Αυτή η μία συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει στοιχεία ταυτότητας, να διαχειριστεί τους χρήστες και να ελέγξει την πρόσβαση από την άκρη του συστήματος. Έτσι, δεν επιτρέπει μόνο μια απλή τοπική εγκατάσταση, αλλά βελτιώνει και τη σταθερότητα του συστήματος εξαλείφοντας ένα σημείο σφάλματος που μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το σύστημα. Καθώς το BioStation T2 έχει και ικανότητες δικτύωσης, μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός μεγαλύτερου δικτύου μέσω μιας από τις ποικίλες διεπαφές του.

Πολύπλευρες Διεπαφές - Extra Ευελιξία
Το BioStation T2 κυκλοφορεί όχι μόνο με IP διεπαφές (TCP/IP, WiFi), αλλά και με τις πιο παραδοσιακές (RS485, RS232, Wiegand, USB) ώστε να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και πολλαπλές επιλογές εγκατάστασης για διαφορετικά περιβάλλοντα. Το BioStation T2 διατίθεται επίσης με 4 εσωτερικές εισόδους και 2 εξόδους αναμετάδοσης για τον έλεγχο των περιφερειακών συσκευών. Οι θύρες εισόδου/εξόδου μπορούν να επεκταθούν χρησιμοποιώντας το εξάρτημα συσκευής Secure I/O.

 

Αλγόριθμος Suprema
Ο παγκοσμίου φήμης αλγόριθμος δακτυλικών αποτυπωμάτων της Suprema βρίσκεται στην καρδιά της BioStation T2. Ο ιδιαίτερα εξελιγμένος αλγόριθμος έχει αναγνωριστεί από FVC και NIST MINEX και έχει αποδειχθεί ως ένας από τους ταχύτερους και ακριβέστερους αλγορίθμους στον κόσμο.

 

 

 

 

 



Είδος

Προδιαγραφή BioStation T2 

  CPU

1.1GHz DSP, 667MHz RISC

Μνήμη

256MB DRAM / 1GB Flash

Οθόνη

Οθόνη Αφής  LCD 5,0  WVGA

Αισθητήρας

 Οπτικό / 500DPI

Χρόνος 1:1

< 1 sec.

Χρόνος 1:N

< 1 sec.(10,000 templates)

Χωρητικότητα προτύπων

20.000 (1:N), 400,000 (1:1)

Χωρητικότητα log

1,000,000 logs, 10,000 images

Επικοινωνία

TCP/IP, Wiegand (26/34bit),RS485(2 κανάλια), RS232,USB

Wi-Fi (Προεαραιτικό)

Κλειδαριά

Ηλεκτροπύρος, ηλεκτρομαγνητική κλειδαρία, κυπρί, αυτόματη πόρτα

Διατάσεις

155 x 155 x 40 (W x H x D)

Συνθήκες περιβάλλοντος

-20~50 ℃ / < RH 90%

Πιστοποιήσεις

ΡοHS, CE, FCC